Olkkarikirkko – kirkko ja kaverit* kotonasi

Kiitos kaikille Olkkarikirkkoon osallistuneille! Uusia lähetyksiä päätettiin olla enää tuottamatta syksystä 2023 lähtien. Arkiston lähetykset ovat toistaiseksi katsottavissa. Lähinnä vastaavia uusia lähetyksiä löytyy media7.adventist.fi -sivuilta.

Tietenkään uusia lähetyksen osiakaan ei julkaista. Vanhat osat ovat sivulla olkkarikirkko.fi/teeseitse, niin että niistä voi koostaa oman jumalanpalveluksen (katso myös kaksi seuraavaa osioita alla). Palvelu on saatavilla Suomen Adventtikirkon seurakunnille, ryhmille ja niiden pienryhmille. Vaatii rekisteröitymisen. Toimi ajoissa!

Voit myös hyödyntää saarnapankin saarnoja, kun teet omalle seurakunnalle jumalanpalvelusta. Saarnapankin saarnat ovat aikaisemmin YouTubessa lähetettyjä saarnoja.

Myös ennestään tutut MissionSpotlight-lähetysvideot ovat käytössäsi. Niitäkin ilmestyy yksi uusi video aina perjantaisin (voi tulla vasta myöhään tarjolle) omalle sivulleen.

Alta on katsottavissa jo aikaisemmin lähetetyt olkkarikirkot (kunhan niitä on). Näissä ei ole ymmärrettävästi chattiä. Kokonaisia adventtiseurakuntien jumalanpalveluksia löytyy myös täältä.