Olkkarikirkko – kirkko ja kaverit kotonasi

Tervetuloa Olkkarikirkkoon! Joka sapatti (eli lauantai) on olkkarikirkko klo 16.00, johon olet tervetullut mukaan. Lähetys näkyy osoitteessa live.olkkarikirkko.fi, siellä voit katsoessasi käydä tekstichatissä keskustelua toisten kanssa.

Kysely voi viedä 10-15 min. Täytä tässä tai avaa kysely omaan ikkunaan: https://link.webropolsurveys.com/S/6B6E5BFF6DCA9432


Alta on katsottavissa jo aikaisemmin lähetetyt olkkarikirkot, niitä voi katsoa myös Youtubessa. Näissä ei ole ymmärrettävästi chattiä. Kokonaisia adventtiseurakuntien jumalanpalveluksia löytyy myös täältä.

Haluatko olla mukana, kun teemme osallistavaa kristillistä mediaa? Voit tehdä sen ainakin näillä tavoilla:

 • Voit rukoilla toiminnan puolesta!
 • Voit tulla mukaan tekemään sisältöä, kameran edessä tai takana. Ole yhteydessä meihin.
 • Voit tukea toimintaamme taloudellisesti:
  Suomen Adventtikirkko
  Keräystili FI66 8118 9710 0144 76
  Käytä viitenumeroa 860033
  (Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Adventtikirkolle rahankeräysluvan RA/2021/709, joka on voimassa toistaiseksi. Lupa on voimassa koko maassa Ahvenmaata lukuun ottamatta.)
  Varat käytetään Suomen Adventtikirkon mediatyöhön, mm. Olkkarikirkkojen tuottamiseen.

Jo aina edellisenä perjantai-iltana klo 16.00 mennessä laitetaan katsottavaksi ja ladattavaksi olkkarikirkko ja sen osat sivulle olkkarikirkko.fi/teeseitse, niin että niistä voi koostaa oman jumalanpalveluksen (katso myös kaksi seuraavaa osioita alla). Palvelu on saatavilla Suomen Adventtikirkon seurakunnille, ryhmille ja niiden pienryhmille. Vaatii rekisteröitymisen. Toimi ajoissa!

Voit myös hyödyntää saarnapankin saarnoja, kun teet omalle seurakunnalle jumalanpalvelusta. Saarnapankin saarnat ovat aikaisemmin YouTubessa lähetettyjä saarnoja.

Myös ennestään tutut MissionSpotlight-lähetysvideot ovat käytössäsi. Niitäkin ilmestyy yksi uusi video aina perjantaisin (voi tulla vasta myöhään tarjolle) omalle sivulleen.

Aikaisempia olkkarikirkkoja: